Våra applikationer och branscher

Vi kan din process och kan därför erbjuda optimerade lösningar, oavsett om ditt behov är en enstaka produkt eller ett komplett system. Vi kombinerar toppmodern teknik för noggrann motorreglering, med robust design och användarvänlighet. Enkla lösningar på komplexa utmaningar!

Smarta drivsystemlösningar baserade på starka förhållanden.

CG Drives & Automation erbjuder drivsystemlösningar som säkerställer en säker och kostnadseffektiv drift av krävande tillämpningar. Vi tillhandahåller smarta lösningar till användare, operatörer, systemintegratörer och OEM-leverantörer över hela världen. Överallt där krävande tillämpningar som vattenbehandling, materialhantering eller kranar förekommer.

Kompletta drivsystemlösningar

Vi kan leverera konstruktion, automatisering, transformator, frekvensomriktare, motor och skåp i en enda integrerad lösning med avancerad funktionalitet – optimerad för just din tillämpning, i samarbete med ditt team. Genom att skapa en komplett drivsystemlösning som optimerats för just din process får du bästa möjliga prestanda för din industriprocess och dessutom sinnesro. Vi tillhandahåller en komplett lösning där andra företag behöver lägga till extern utrustning. Detta gör att installationen och driftsättningen blir både enkel och kostnadseffektiv.

Standardprodukter

Vår modulära designfilosofi gör att vi kan leverera kompletta lösningar baserade på beprövade standardprodukter – oavsett om tillämpningsområdet är kranar, marina tillämpningar, kraftsystem, materialhantering eller vattenbehandling.

Materialhantering, Kranar, Vatten och avlopp, Kraftproduktion och Marina applikationer

är några av de områden där våra lösningar används. Men den breda produktfloran av robusta och tillförligtliga lösningar kan lösa dina behov oavsett vilken industri du befinner dig i.

Kontakta oss