Karriär

Starta din karriär hos oss

Enkelhet och tillförlitlighet är nyckelord för hur vi arbetar på CG Drives & Automation. Våra tre kärnvärden integrity, imagination och individual sätter ramverket för hur vi vill arbeta och bemöta både kunder och kollegor. 

Vi använder vår kunskap för att skapa användarvänliga tekniska lösningar och vårt personliga engagemang för att få dem att fungera enligt kundernas krav och behov.

Lediga tjänster

Vill du jobba på ett internationellt, tekniskt drivet företag som utvecklar energieffektiva lösningar för styrning av elmotorer?

Skicka då ditt CV och en kort presentation av dig själv till
careers.se@cgglobal.com

Just nu letar vi efter en Quality & EHS manager.

Vill du bli en del av oss? Ansök idag! 

Vi som arbetar här

Ramakant Mahajan


"Att arbeta på Emotron ger fantastiska möjligheter att få jobba med olika teknikplattformar -och företagskulturen är bra.
"

Jag kom till CG Mumbai den 1 januari 2007, och flyttade till CG Drives i november 2014.
När jag började på CG var jag teknisk chef för produktutveckling inom järnvägssektorn (givarlös BLDC-fläkt, digital axelräknare, integrerade kraftsystem och så vidare). Sedan flyttade jag till kraftverksamheten och utvecklade ett antal banbrytande produkter som exempelvis 11 kV-styrenheter för effektfaktorreglering med mekanisk och tyristorbaserad teknik.

Jag befordrades till Senior Manager och började jobba med CG Drives & Automation 2014. Där har jag framgångsrikt lett mitt team i arbetet med lanseringen av IP2Y. Just nu arbetar jag med ett viktigt och högprioriterat projekt där PPU:n till VSU- och VFX-produkterna ska uppdateras för att kunna användas via en smartphone-app.

Jag tycker om flexibiliteten i att vidareutveckla innovativa tekniker för det befintliga produktutbudet."

Irene Josefsson


"Jag har jobbat på Emotron/CG sedan sommaren 1995."

"När jag kom till Emotron var det ett litet svenskt företag med bara 35 anställda. Min tid inom företaget har varit intressant, med både med- och motgångar.

Mitt första jobb var på lagret, där jag skulle förpacka och leverera produkterna.
Fram tills dess hade detta hanterats av samma personer som tillverkade produkterna, och det fanns egentligen inte några arbetsrutiner eller någon utrustning för arbetet. Detta blev min första uppgift på Emotron.

2011 fick jag möjlighet att flytta till säljavdelningen, och började med innesälj på den nordiska marknaden och på exportmarknaderna. Sedan 2014 har jag jobbat på den svenska marknaden och ansvarar där för vattensektorn och EMX.

Jobbet på Emotron innebär konstanta utmaningar – man vet aldrig vad som händer nästa dag.

Det bästa under mina år på Emotron? Jag har haft ett flexibelt jobb med goda möjligheter att påverka och där jag har fått samarbeta med våra kunder. I både med- och motgång."