Karriär

Lediga tjänster

Vill du jobba på ett internationellt, tekniskt drivet företag som utvecklar energieffektiva lösningar för styrning av elmotorer?

För våra lediga tjänster, vänligen kolla vår karriärsajt https://career.emotron.com/

Starta din karriär hos oss

Enkelhet och tillförlitlighet är nyckelord för hur vi arbetar på CG Drives & Automation. Våra tre kärnvärden integrity, imagination och individual sätter ramverket för hur vi vill arbeta och bemöta både kunder och kollegor. 

Vi använder vår kunskap för att skapa användarvänliga tekniska lösningar och vårt personliga engagemang för att få dem att fungera enligt kundernas krav och behov.

Vi som arbetar här

Irene Josefsson


"Jag har jobbat på Emotron/CG sedan sommaren 1995."

"När jag kom till Emotron var det ett litet svenskt företag med bara 35 anställda. Min tid inom företaget har varit intressant, med både med- och motgångar.

Mitt första jobb var på lagret, där jag skulle förpacka och leverera produkterna.
Fram tills dess hade detta hanterats av samma personer som tillverkade produkterna, och det fanns egentligen inte några arbetsrutiner eller någon utrustning för arbetet. Detta blev min första uppgift på Emotron.

2011 fick jag möjlighet att flytta till säljavdelningen, och började med innesälj på den nordiska marknaden och på exportmarknaderna. Sedan 2014 har jag jobbat på den svenska marknaden och ansvarar där för vattensektorn och EMX.

Jobbet på Emotron innebär konstanta utmaningar – man vet aldrig vad som händer nästa dag.

Det bästa under mina år på Emotron? Jag har haft ett flexibelt jobb med goda möjligheter att påverka och där jag har fått samarbeta med våra kunder. I både med- och motgång."