Olja, gas och petrokemi

Arbete inom olja, gas och petrokemisektorn handlar framför allt om säkerhet, tillförlitlighet och ekonomisk effektivitet. Du, dina samarbetspartners och din utrustning måste kunna prestera konstant för att minimera stilleståndstid och optimera driften.

Emotrons frekvensomriktare har en enastående elektrisk och mekanisk konstruktion för tillförlitlig drift i krävande miljöer. De erbjuder också minimal energiförlust, en flexibel modulkonstruktion och en IP54-kapsling helt i metall som tryggar en effektiv drift.

Är du intresserad av de produkter och tjänster vi kan erbjuda olje- och gasbranschen? Kontakta våra experter inom kemi, olja och gas. På CG Drives & Automation kan Emotrons projektteam klara av de mest komplicerade behov, och vi har också serviceteam tillgängliga dygnet runt som hjälper dig. Vår utrustning för fjärråtkomst ser till att vi kan hjälpa dig även på mycket avlägsna platser.

Vi lägger all vår energi på att spara din.

Ett brett utbud frekvensomriktare för alla miljöer

  • Alla omriktare finns som både IP54 och IP20/21
  • 400 eller 690 V för hela effektområdet upp till 4 MW
  • Omriktare med 6/12/18-puls och låg harmonisk distorsion – AFE-teknik
  • Både luft- och vätskekylda omriktare
  • Utomhusskåp och skräddarsydda lösningar
  • Lågspänningsmjukstartare upp till 1 600 kW

Oavsett vad som händer kan du ta det lugnt

Emotrons omriktare byggs som en PEBB-konstruktion (Power Electronic Building Block). PEBB:ar är utbytbara, och en enda reservdelsuppsättning räcker för alla dina PEBB. Den första PEBB:en skyddar alla övriga från skador. Denna unika PEBB-teknik ger högeffektiva omriktare av modulär karaktär som erbjuder enastående flexibilitet och redundans. Högre överlasteffekt garanterar att ingen tillämpning är alltför krävande.

Kostnadseffektiv och problemfri drift

Längre genomsnittlig drifttid mellan fel (MTBF) och kortare reparationstider innebär att utrustningen blir tillgänglig för processen under en större del av tiden. Emotrons produkter är högeffektiva och erbjuder såväl kostnads- som energieffektivitet.

Produktionstekniska lösningar

Så snart du träder in i Emotrons värld skapar vi en sömlös väv som integrerar ditt projektteam, våra produktchefer, tillämpningsteamet och FoU-teamet som tillsammans förvandlar en till synes omöjlig utmaning till en konstruktion och för den vidare till driftsättning och framåt.

Du kan förlita dig på oss för att lyckas optimera och effektivisera er verksamhet. Våra kompakta och robusta produkter ger dig en lösning som fungerar för era miljöer.

Fjärrövervakning, kundservice dygnet runt samt ett eget partnernätverk

Vårt unika fjärrövervakningsverktyg innebär att vi kan övervaka skicket på dina omriktare på distans, och informera underhållspersonalen på plats om förebyggande åtgärder krävs.

Ett globalt nätverk med utbildad servicepersonal och lokalt tillgängliga reservdelar finns för alla våra produkter.