Nyheter & Media

Läs om de senaste nyheterna och aktuella händelser på CG Drives & Automation.

Registrera dig här för vårt nyhetsbrev för att alltid få de senaste nyheterna.

Det här behöver du veta om vår nya kontrollpanel med app!

CG Drives and Automation lanserar nu en helt ny kontrollpanel för sina FDU/VFX-omriktare. Den nya kontrollpanelen kan kommunicera via både Bluetooth och Wi-Fi vilket tillsammans med en app gör det möjligt att styra parametrar och ladda ner data på distans.  

NY vägghängd frekvensomriktare för större drifter

Under Elfack 2017 presenterade CG Drives and Automation en helt ny kompakt Emotron-omriktare för större drifter. Den kraftfulla omriktaren som kan hantera en motoreffekt upp till 200 kW vid 400 V är så kompakt att den enkelt kan hängas på vägg. 

Välkommen till Hannover 24-28 april!

Från de allra minsta, mest kompakta omriktarna till de mest kraftfulla lösningarna för krävande applikationer. Nu lanserar vi flera nya modeller och helt nya mobila lösningar där du som användare själv kan bestämma hur du vill arbeta.  

Kom och träffa oss i vår monter på Elfack!

Varmt välkommen till CG Drives & Automations monter B05:01 på Elfack i Göteborg! Kom in och testa vår nya app och få chansen att vinna en fin grill.

Emotron Running Challenge 2016

Utmana Emotrons ledningsgrupp genom att köra "Höstmilen" eller halvmaraton i Malmö lördag 1 Oktober kl 15:00!

Emotron mjukstartarlösning förbättrar styrningen och minskar kostnaderna för Adani Gas Ltd

Adani Gas Ltd använde ett konventionellt system som krävde en hög startström i systemet, vilket gör det svårt att upprätthålla det erforderliga gastrycket . Dessutom var den manuella av-/på-kontrollen arbetsintensiv.
Lösningen var Emotron MSF 250 kV Mjukstartare med av-/på-fjärrstyrning.

Referens Case: Sölvesborgs Energi

Sölvesborg Energi använder Emotrons frekvensomriktare för att säkerställa deras leverans av rent vatten med minimal energiförbrukning.

Fler nyheter