Skriv ut sidan

Företagsnyhet

Första mässan för CG Drives & Automation

Elektrotechniek, som ägde rum 3-7 oktober i Utrecht, Nederländerna, är en viktig mötesplats för företag inom drivteknologi, elinstallationer och komponenter. Emotron är ett välkänt namn i branschen, men deltog i år för första gången under det nya namnet CG Drives & Automation.

[21 oktober 2011]

Elektrotechniek 2011

Namnändringen var ett budskap att kommunicera till besökarna, men än viktigare var att visa det utökade erbjudande som följer av att vara del i den globala CG-koncernen. Kompletta drivsystem kan nu levereras, inklusive exempelvis frekvensomriktare, motorer och transformatorer.

- Det var viktigt för oss att visa kunderna att vårt nya ägarskap medför nya möjligheter, men också att försäkra dem om att vi förblir de samma. De kommer att möta samma engagerade människor, de kan beställa samma tillförlitliga produkter, och vi garanterar samma personliga support, säger Dick Rotteveel, Försäljningschef Benelux.

- Reaktionerna har varit mycket positiva. Kunderna ser att de kan dra fördel av vår förmåga att erbjuda kompletta lösningar, och också av vår utökade globala närvaro för service och support.